fbpx

Zelfs de meest vredelievende gamer zal nog altijd minstens 700 mensen doden in GTA V

GTA V Trevor

Waarom altijd roddelen en liegen over GTA VI als er nog zo veel coole dingen te vertellen zijn over GTA V? Juist, dat dachten wij ook…

Er zijn zo van die mensen die proberen om games op een vredelievende manier uit te spelen. Ze gaan dan echt tot het uiterste om geen enkel dodelijk slachtoffer te maken. Soms lukt dat, en meestal lukt dat niet. Vraag het maar aan de mensen van Sex Positive Gamer.

Net als bij Max Payne, hebben ze bij het YouTube-kanaal Sex Positive Gamer Grand Theft Auto V zo vredelievend mogelijk gespeeld. Dit met als doel het moorden tot het absolute minimum te beperken en enkel te doden als het nodig was om te vorderen in het verhaal. Maar zelfs dan nog liep de dodenteller hoog op…

Tot 726 om precies te zijn. De meeste dodelijke slachtoffers vielen bij missies waar het de bedoeling was om zoveel mogelijk, of een bepaald aantal, slechteriken te doden. Wat ze bijvoorbeeld niet deden was over voetgangers rijden om een bepaalde locatie te bereiken.

Ook werd er getracht om geen politie-achtervolgingen te triggeren, en testten ze verschillende missies met respawnende vijanden om de snelst mogelijke manier te vinden om ze te voltooien.

Dit alles verdeeld onder het GTA V-trio leverde de volgende kill count op: 172 doden als Michael, 295 als Franklin en ‘slechts’ 258 als de prettig gestoorde Trevor Philips, met een laatste moord als een samenwerking tussen alle drie in de laatste hoofdverhaalmissie van de game.

In onderstaande video een dodelijk overzicht van de 726 overleden slachtoffers…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: