fbpx

Call of Duty Vanguard verschijnt zowel op last- als op next-gen zegt insider

Call of Duty Vanguard

Er bestaan nog zekerheden in tijden van corona, en eentje daarvan is dat we ook dit jaar een nieuwe Call of Duty-titel mogen verwachten. En wie weet, misschien krijgen we wel twee Call of Duty-games dit jaar…

Recent deden er verhalen de ronde dat Battlefield 6 enkel op PlayStation 5 en Xbox Series X/S zou verschijnen. Met daarbovenop dat Xbox-gamers met een Game Pass-abonnement de game bij release meteen zouden kunnen spelen.

Wel bij Activision pakken ze het anders aan. Zo zou de game een dubbele release krijgen, eentje op PS4 en Xbox One, en eentje op PlayStation 5 en Xbox Series X/S. Dit is toch wat de inmiddels alom aanwezige Battlefield en Call of Duty leaker Tom Henderson weet te vertellen. Al weet hij niet meteen wat het verschil zou zijn tussen de beide versies. Misschien eentje met en eentje zonder single player-verhaal? Of aanpassingen aan de multiplayer?

WW2 Vanguard is going to be held back so bad by previous generation consoles, and from my understanding they are planning previous gen for both Vangaurd and IW’s next title.” schrijft de man op zijn Twitter-pagina.

En dan zijn er nog Hendersons verhalen rond een mogelijke standalone versie van Call of Duty Zombies natuurlijk. Maar zoals een wijs man ooit zei: de toekomst zal het uitwijzen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: