fbpx

Mads Mikkelsen zint op wraak in Riders of Justice-trailer

Klinkt de naam Mads Mikkelsen je bekend in de oren? Dat moet! De acteur was immers te zien en te horen als Cliff in Hideo Kojima’s wandelepos Death Stranding. Voor Riders of Justice zoekt hij echter weer het witte doek op.

Het verhaal in Riders of Justice gaat als volgt: Markus (Mads Mikkelsen) is een militair die vaak op missie in het buitenland is. Tijdens een van die missies komt zijn vrouw om het leven in een treinongeluk. Mads haast zich naar huis afscheid te nemen van zijn vrouw, en om voor zijn dochter Mathilde te zorgen.

Wanneer hij gecontacteerd wordt door iemand die het treinongeluk overleefd heeft, blijkt er meer aan de hand te zijn. Het treinongeluk zou geen ongeluk geweest zijn maar een moordaanslag. Hoog tijd dus voor Mads en zijn vriend om op onderzoek te gaan en de aanslagplegers uit te schakelen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: