fbpx

Most Wanted-contracten zijn uitgeschakeld in Warzone na nieuwe invincibility glitch

Wanneer mijn maten en ik samen een potje Warzone of Cold War MP spelen na een update, dan kunnen we er telkens op rekenen dat het ene probleem verdwijnt, en er een ander opduikt. Dat is deze keer niet anders zo blijkt…

Vorig weekend was het weer prijs. Warzone-ontwikkelaar Raven Most had geen andere keuze dan de Most Wanted-contracten in de game uit te schakelen. Most Wanted-contracten zijn immers populair omdat spelers die er in slagen te overleven binnen de vooropgestelde tijd in staat stellen om hun dode teamgenoten te respawnen.

Daarbovenop is het ook een handig middeltje om extra geld te verdienen, of gewoon spannend om te zien hoe lang je aan je achtervolgers kan ontsnappen. Zelf pak ik vaak een Most Wanted-contract en begin ik gewoon rond te rijden of rond te vliegen zodat ze me niet kunnen pakken. Mag toch want alle truken van de foor zijn goed om in leven te blijven. Maar nu is er dus die vervelende bug…

Sommige spelers ontdekten namelijk dat als je een Most Wanted-contract op het juiste moment beëindigt, je onoverwinnelijk wordt. Geen kogels, moordaanslagen of killstreaks kunnen je schade bezorgen. Het is niet duidelijk of deze bug per ongeluk of opzettelijk wordt geactiveerd door spelers, maar de onderstaande video van Reddit-gebruiker SCAR020 laat het eindresultaat redelijk goed zien.

Het wordt wel dringend voor Raven om het fixen want donderdag begint het nieuwe seizoen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: