fbpx

Marvel toont eerste trailer voor Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings

Eerlijk? Toen ik de titel van de film zag had ik geen flauw benul wat de link met Marvel was. Ik ben geen superheldenfilmexpert, ik ben daar eerlijk in, maar ken wel de meeste Marvel-superhelden natuurlijk. Hoog tijd voor wat meer uitleg dus…

Na wat opzoekwerk kwam ik te weten dat in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings niemand minder dan martial arts-specialist, en waarom niet ook superheld, Shang-Chi (vertolkt door Simu Liu) zijn intrede maakt in het inmiddels legendarische en toch wel goed bevolkte MCU (Marvel Cinematic Universe). Zijn superheldentaak bestaat uit het onschadelijk maken van een terreurorganisatie genaamd The Ten Rings.

The Ten Rings is een eeuwenoude misdaadorganisatie, zelfs met banden die teruggaan tot in de middeleeuwen, die geleid zou worden door een mysterieuze warlord genaamd The Mandarin. Hun doel is er alles aan doen om de wereldvrede te vernietigen.

Het is trouwens ook de organisatie die Tony Stark (Iron Man) ontvoerde en gevangenhield in Afghanistan zo blijkt.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: