fbpx

Vanaf morgen kan je Xbox-games naar je Windows 10-PC, Apple telefoons en -tablets streamen, in beperkte bèta

Als je Xbox Game Pass Ultimate abonnee bent, heb je sinds enkele maanden de mogelijkheid om bepaalde games te streamen naar je Android-toestel. Jammer genoeg was het nog niet mogelijk om hetzelfde te doen naar PC’s en Apple-toestellen. Maar daar komt stilaan verandering in!

Vandaag kondigde Catherine Gluckstein, Vice President en Head of Product, Cloud Gaming bij Microsoft, aan dat Xbox Cloud Gaming vanaf dinsdag 20 april in limited bèta wordt gelanceerd in Chrome- en Edge-browsers voor Windows 10 pc’s en de Safari browser voor mobiele telefoons en tablets van Apple via xbox.com/play.

Dit start als een beperkte bètaversie die alleen op uitnodiging beschikbaar is voor Xbox Game Pass Ultimate-leden. De bedoeling is om de service beetje bij beetje open te stellen voor meer mensen terwijl Microsoft de ervaring test en leert uit de ervaringen van de gebruikers.

In dit vroege stadia van de bèta zal Microsoft zich concentreren op het verfijnen van functies en het creëren van een consistente ervaring op verschillende platforms. En dit terwijl ze ervoor blijven zorgen dat de games optimaal presteren.
 
Heb je een Xbox Game Pass abonnement? Hou dan zeker je mailbox in de gaten, want de uitnodigingen worden morgen uitgestuurd naar geselecteerde Xbox Game Pass Ultimate-leden.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: