fbpx

Vanaf morgen kan je Horizon Zero Dawn gratis downloaden op PS4 en PS5

Een poosje geleden pakte Sony, om de mensen extra te motiveren om in hun kot te blijven tijdens de corona-pandemie, uit met een nieuwe lijst van gratis games. In deze nieuwe lijst, die thuishoort onder Sony’s Play at Home-campagne, zit er ook een hele vette vis, en deze vis kan je vanaf morgen gratis in je netten strikken.

Inderdaad, vanaf morgen dinsdag 20 april, kan je Guerilla Games’s, die je uiteraard ook hoort te kennen van hun Killzone-serie, unieke avonturentitel Horizon Zero Dawn gratis toevoegen aan je collectie, en dit zowel voor PS4 als voor PS5.

In Horizon Zero Dawn gaan we op stap met Aloy, en dit in een post-apocalyptische wereld waar mechanische dino’s, inclusief een T-rex, de plak zwaaien.

Meer informatie over Play at Home en de vele gratis games vind je uiteraard op de officiële Play at Home-website.

Opgelet, om deze game gratis te kunnen claimen, en dit tot 14 mei, heb je wel een PSN-account nodig.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: