fbpx

15 minuten aan gameplay in nieuwe trailer van NieR Replicant ver.1.22474487139…

De fans van JRPG’s hebben deze week iets fantastisch om naar uit te kijken: de remaster van Nier uit 2010. Om je op te warmen voor de release vrijdag, serveren we jullie een uitgebreide gameplayvideo van 15 minuten.

Op de PlayStation Blog is een nieuwe video verschenen waarin we meer dan 15 minuten aan gameplay krijgen voorgeschoteld van NieR Replicant ver.1.22474487139… In de video krijgen we niet alleen gameplay te zien, maar krijgen we ook meer informatie over de remaster van deze cultgame.

NieR Replicant ver.1.22474487139… is de remaster van Nier Replicant op PlayStation 3 uit 2010. Je kan het verhaal ontdekken met aangepaste combat, verbeterde graphics, nieuw opgenomen voice-overs en soundtrack. De ontwikkelaar heeft de originele cast opnieuw gecontacteerd om het stemmenwerk in hogere kwaliteit op te nemen.

NieR Replicant ver.1.22474487139… verscheen nooit eerder in het Westen en is vanaf nu vrijdag 23 april verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: