fbpx

Waarschuwing: dreiging in Verdansk bereikt hoogste niveau – Warzone-spelers veranderen in zombies

Nog een dikke week geduld en dan kunnen we aan de slag met een nieuw seizoen in Warzone/Cold War. En dat is maar net op tijd want er gebeuren rare dingen in en rond Verdansk…

Je kan in deze tijden van nood maar beter de officiële website van Call of Duty in de gaten houden als je eraan denkt om wat tijd door te brengen in Verdansk.  Blijkt namelijk dat de dreiging met de dag groter wordt. Bovendien wordt het gebied rond de Gora Dam nu beschouwd als een geïnfecteerd gebied. Het wemelt er met andere woorden van de zombies, en dat is geen goed teken…

Maar dat is nog niet alles. We vernemen van onze reporter ter plaatse dat de regio rond zowel het gestrande schip, of mogen we zeggen wrak, en ook Prison nucleaire gevarenzones zijn. Het dragen van een gasmasker is dan ook ten zeerste aanbevolen. Het heeft dus geen zin om enkel je corona mondmasker te dragen als je daar zou rondhangen met vrienden.

En ja hoor, het kan nog erger… Heb je de pech om afgeknald te worden, dan ga je niet naar de Gulag. Je wordt getransformeerd, behalve als je solo speelt, in een zombie en kan andere spelers gaan lastigvallen.

Een mens zou dus bijna smeken om een kernbom op Verdansk te droppen. En wie weet, misschien komt het er volgende week wel van? Iedereen gaat ervan uit dat we volgende week op een groots in-game event kunnen rekenen dat Verdansk helemaal overhoop zal gooien, of wie weet, misschien zal doen verdwijnen.

Er zijn dus spannende tijden op komst voor de Warzone-spelers onder ons.

Voor de laatkomers of laatbloeiers nog even meegeven dat er een dubbel XP-weekend, level, tier en wapens loopt nu. Haal dus snel die achterstand in voor het te laat is.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: