fbpx

Vierde World Update voor Microsoft Flight Simulator legt de focus op de Benelux en Frankrijk

Microsoft Flight Simulator

Nadat ontwikkelaar Asobo Studio eerder al updates uitbracht voor onder andere Japan en het Verenigd Koninkrijk, wordt met deze vierde visuele update de focus gelegd op het plezantste land van van Europa: België.

We mogen wat chauvinistisch zijn, maar ook Nederland, Luxemburg en Frankrijk worden na deze update voorzien van verbeterde digitale hoogtegegevens en luchtfoto’s.

Amsterdam en Parijs zullen er ook een pak beter uitzien dankzij verbeterde 3D fotogrammetrie met hoge resolutie. Daarnaast zijn werden er drie luchthavens met de hand opgebouwd in plaats van de eerder automatisch gegenereerde constructies. Het gaat hier om Rotterdam/The Hague, Megève en het zonnige Nice. Ook aan meer dan 100 andere luchthavens werden visuele verbeteringen aangebracht en zijn er nu ook vliegtuigen te zien van luchtvaartmaatschappij KLM.

Naast de vele luchthavens kregen ook meer dan 100 beroemde herkenningspunten en interessante plaatsen aangepaste behandeling waardoor ze een verbeterd detailniveau hebben gekregen. Denk daarbij aan kastelen, kathedralen, monumenten, musea, paleizen, bruggen, vuurtorens, dammen, windmolens en stadions. Prachtige voorbeelden hiervan zijn het Museum aan de Stroom (MAS) in Antwerpen, het Koning Boudewijnstadion en het Justitie Paleis in Brussel en de Basiliek van Heilig Hart in Koekelberg.

Check zeker de trailer en de prachtige screenshots, maar trek vooral zelf op ontdekking in Microsoft Flight Simulator. Deze game is nu beschikbaar op PC en is ook onderdeel van Xbox Game Pass. Later dit jaar komt de game ook naar de Xbox-consoles.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: