fbpx

BioWare toont grafische verbeteringen Mass Effect Legendary Edition in nieuwe video

Mass Effect

Op 14 mei verschijnt de Mass Effect Legendary Edition. Hoog tijd voor BioWare om ons een nieuw blogbericht te serveren waarin het team meer vertelt over de grafische verbeteringen van het spel en de manier waarop het team trouw is gebleven aan de originele, iconische visuele esthetiek van de trilogie.

Zelf heb ik de volledige Mass Effect-serie uitgespeeld, inclusief Andromeda, en ik kan dus wel stellen dat ik een fan ben van de reeks. Ik ben dus zeker benieuwd hoe die nieuwe game er in het next-gen tijdperk zal uitzien.

Tezamen met de blog heeft de studio ook een nieuwe trailer gepubliceerd waarin beelden uit de originele games naast die uit de Legendary Edition worden gelegd.

De blog beschrijft de manieren waarop het team de visuals in alle games heeft verbeterd. De ontwikkelaars vertellen hoe ze originele assets hebben opgeslagen en met de hand hebben verbeterd, en nog veel meer.

Je vindt in de blog alle informatie maar als ik jou was, dan liet ik toch onderstaande trailer voor zich spreken.

De Mass Effect Legendary Edition wordt op 14 mei uitgebracht voor PC via Origin en Steam, de PlayStation 4 en de Xbox One. Ook is de game speelbaar op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: