fbpx

Nintendo zendt vanavond om 18u00 een nieuwe Indie World showcase uit

Nintendo Indie World

Het fijne aan de Nintendo Switch is niet alleen dat je er fantastische Nintendo-games op kan spelen. Denk maar aan The Legend of Zelda: Breath of The Wild, Animal Crossing: New Horizons, Luigi’s Mansion 3, Mario Kart 8 Deluxe en Super Mario 3D World + Bowsers Fury. Maar je kan op deze hybride console ook heel wat minder bekende schatten terug vinden zijn.

Nintendo is namelijk al jaren aan het bouwen aan een geweldig goede Indie games bibliotheek waardoor de Switch ook geliefd is door gamers die minder interesse hebben in dat grootse AAA-geweld. Daarom zendt de Japanse gigant op regelmatige basis showcases uit waarin ze de focus leggen op games van kleine, onafhankelijke ontwikkelaars.

Vanavond is het opnieuw zover, want dan wordt een nieuwe Indie World showcase uitgezonden. In de show, die ongeveer 20 minuten zal duren, krijgen we ongetwijfeld weer een massa aan interessante Indie games voorgeschoteld.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: