Dave Bautista neemt het op tegen een horde zombies in Army of the Dead-trailer

WWE-ster en acteur Dave Bautista (Guardians of the Galaxy) mag het binnenkort met zijn vrienden opnemen tegen een horde zombies in de film Army of the Dead.

Army of the Dead vindt plaats na een zombie-uitbraak die Las Vegas in puin heeft achtergelaten. Om zich te beschermen tegen de zombies werd er ook nog eens een gigantische muur gebouwd rond de stad.

Wanneer Scott Ward (Dave Bautista), een ontheemde lokale Vegas-voormalige zombie-oorlogsheld wordt benaderd door casinobaas Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), met het ultieme voorstel om door de met zombies besmette quarantainezone te breken om 200 miljoen in een kluis onder de strip op te halen gaan de poppen aan het dansen.

Enige probleem is dat hij hiervoor slechts 32 uur tijd heeft aangezien de regering beslist heeft om de stad plat te bombarderen. Gedreven door de hoop dat de uitbetaling zou kunnen helpen de weg vrij te maken voor een verzoening met zijn vervreemde dochter Kate (Ella Purnell), gaat Ward de uitdaging aan en stelt hij team van experts samen voor de overval.

Ook nog even meegeven dat Zack Snyder aan het roer staat van deze film.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)