fbpx

Cyberpunk 2077 laten vallen is geen optie zegt CD Projekt RED na release nieuwste patch

Hoe zou het ondertussen met Cyberpunk 2077 zijn? Zelf moet ik nog steeds aan de game beginnen, maar ik durf niet goed uit vrees om ontgoocheld te worden. Volgens CD Projekt RED moet ik mij geen zorgen maken want ze laten de game niet vallen.

Sinds deze ochtend is de nieuwste patch voor Cyberpunk 2077, namelijk versie 1.21, vrijgegeven op pc en consoles. Daarbij heeft de ontwikkelaar ook laten verstaan dat ze zich volledig blijven inzetten en focussen op het repareren, verbeteren en laten groeien van de ambitieuze plannen die ze hebben met Cyberpunk 2077 voor de komende jaren. Ze laten met andere woorden hun zorgenkindje niet in de steek.

“I don’t see an option to shelve Cyberpunk 2077,” zegt CDPR executive Adam Kicinski aan het persagentschap Reuters. “We are convinced that we can bring the game to such a state that we can be proud of it and therefore successfully sell it for years to come.”

Laat ons hopen dat de brave man zijn belofte ook nakomt en dat het alsnog iets mag worden voor Cyberpunk 2077. Al de specs uit de patch gaan we niet opsommen want de lijst is, wat had je gedacht, aan de lange kant. Je vindt ze allemaal terug op de officiƫle website.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: