fbpx

Apex Legends heeft meer dan 100 miljoen spelers en viert dat met bijzondere trailer

Apex Legends

Bij launch bleek al meteen dat Apex Legends een schot in de roos was. Een duizelingwekkend aantal spelers liet zich immers verleiden om met Respawn Entertainments scifi battle royale-game aan de slag te gaan. En aan dat succes lijkt nog geen einde te komen blijkt uit recente cijfers.

Vandaag, iets meer dan twee jaar na de launch, telt de game immers al meer dan 100 miljoen geregistreerde spelers. Best indrukwekkend als je het ons vraagt.

Net als dat bij Epic Games’ Fortnite het geval is, blijft ook Respawn voortdurend uitpakken met nieuwigheden en innovatieve spelmodi, getuige daarvan de recent aangekondigde War Games Collection Event.

Respawn ziet het dan ook als de ultieme beloning voor hun toewijding aan de ontwikkeling van de game via continue en innovatieve updates, en het diepgaande achtergrondverhaal waarin fans elk seizoen weer helemaal kunnen opgaan.

Ter ere van deze mijlpaal van 100 miljoen spelers pakken EA en Respawn uit met een bijzondere video om de community te bedanken.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: