fbpx

Wat gebeurt er binnenkort met de Verdansk dam in Call of Duty: Warzone?

Voor de mensen die de laatste weken onder een steen hebben geleefd; er gebeuren de laatste tijd heel wat vreemde dingen in Call of Duty: Warzone. Sinds enkele weken worden bepaalde delen van de map door zombies overspoeld. Daarboven nemen sinds enkele dagen de zombiegolven toe in aantal en in frequentie. Velen speculeren dat de vertrouwde map uit Warzone nét daarom binnenkort wel eens zou kunnen verdwijnen…

En die speculaties lijken meer en meer terecht te zijn. Zo kregen enkele streamers een pakket van Activision met daarin een bouwhelm met opschrift ‘Verdansk Dam’. Het pakket werd vergezeld met een briefje waarop het volgende stond te lezen: “Once the hostels reach here, we levee a guess that Verdansk is all but gone to the damned. April 21, 12 PM.

Volgens velen zal de Warzone-overheid op 21 april de Verdansk dam opblazen met heel wat nuclear geweld om zo de mensheid van de zombie outbreak te redden. Wat er dan staat te gebeuren weet niemand. Vallen we net zoals in Fortnite binnenkort in een zwart gat? Krijgen we meteen een gloednieuwe map voorgeschoteld? Trekt Activision de stekker uit Warzone (prolly not)? Op 21 april zullen we het wellicht te weten komen…

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: