fbpx

Nacon en KT Racing kondigen WRC 10 aan

Rallyfanaten sprongen bij het lezen van deze titel ongetwijfeld een gat in de lucht en gelijk hebben ze. Hun favoriete rallyfranchise kan ook dit jaar weer rekenen op een nieuwe telg in de serie.

Om de 50e verjaardag van de WRC-competitie te vieren, wordt WRC 10 een unieke jubileumeditie, boordevol nieuwe functies en spektakel. Zo is er een retrospective modus die spelers de kans biedt om de 19 evenementen opnieuw te beleven die de geschiedenis van het kampioenschap hebben gevormd.

Deze uitdagende speciale stages stellen de vaardigheden van de coureurs op de proef door voorwaarden op te leggen die specifiek zijn voor elk tijdperk. Neem deel aan zes historische rally’s, waaronder de legendarische Acropolis Rally (Griekenland) en Rallye Sanremo (ItaliĆ«), met meer dan 20 van de meest iconische auto’s van de WRC: Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota… Met meer content dan ooit, kunnen fans volop genieten van WRC 10 en zijn eerbetoon aan 50 jaar rallyrijden.

De physics zijn nog verder verbeterd om spelers een nog realistischere ervaring te bieden. Met name de beheersing van aerodynamische krachten, de turbo en het remmen hebben op alle vlakken aandacht gekregen, zodat WRC 10 garant staat voor nog nauwkeurigere en intensere race-sensaties.

Ook het compleet herziene audio-design draagt in deze nieuwe editie bij aan het gevoel helemaal in de ervaring ondergedompeld te worden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: