fbpx

Nintendo lanceert op 7 mei een blauwe Nintendo Switch Lite

Ieder heeft zo zijn smaak en voorkeuren. Daarom dat Nintendo vanaf 7 mei een nieuwe kleur toevoegt aan de Nintendo Switch Lite-lijn: blauw. Al heeft hij volgens mijn ogen ook wat weg van paars.

De Switch Lite is een compact lichtgewicht systeem met geïntegreerde besturing dat speciaal gericht is op handheldgaming. Op de Nintendo Switch Lite kun je alle Nintendo Switch-games spelen die de handheld speelstijl ondersteunen.

Naast deze blauwe kleur, is de Nintendo Switch Lite al verkrijgbaar in vier andere kleuren: groen, grijs, geel en roze. De blauwe kleur is dus vanaf 7 mei verkrijgbaar bij de gameswinkel bij jou in de buurt..

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: