fbpx

Microsoft geeft nieuwe gameplay trailer vrij voor Age of Empires 4

Microsoft heeft een nieuwe, 6 minuten durende gameplay trailer vrijgegeven voor Age of Empires 4. Mooi nieuws dus om de week te beginnen voor de fans die, net als wij, reeds keilang uitkijken naar de release van deze strategiegame.

In de nieuwe gameplay trailer, die getoond werd tijdens het voorbije fan preview event, maken we kennis met een van de speelbare civilizations uit Age of Empires IV, namelijk de Delhi Sultanate, en van hun meest iconische units, de indrukwekkende War Elephant.

Fans die alles met Age of Empires willen blijven vieren, kunnen dat doen door het Virtual Village te bezoeken. Verken de gebouwen, ervaringen, leer meer over Age of Empires IV en geniet van exclusieve video content. Wees creatief door je eigen avatar-medaillon, een ansichtkaart van een dorp of zelfs je eigen wapen te maken. Er is nog veel meer te ontdekken, dus waarom zou je niet een bezoek brengen?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: