fbpx

2K Sports kondigt WWE 2K22 aan tijdens Wrestlemania

WWE 2K22

Oh boy! Als er 1 game is die absoluut thuishoort bij de slechtste games ever, dan is dat wel het verschrikkelijke WWE 2K20 van 2K Sports. Dit beseften ze ook bij 2K en dus besloot het huis vorig jaar de franchise een jaartje rust te gunnen. Getuige daarvan de release van WWE 2K Battlegrounds.

Nu mogen de fans, als die toen niet huilend zijn weggelopen, zich opmaken voor een nieuwe telg in de reeks, namelijk WWE 2K22.

2K kondigde de game aan met een trailer het voorbije weekend tijdens het Wrestlemania-event. In de trailer zien we Rey Mysterio en Cesaro, en de vermelding ‘coming soon’. Geen release of verdere info, maar we gaan er van uit dat de game sowieso verschijnt op alle consoles, inclusief PS5 en Xbox Series X/S.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d