fbpx

Days Gone 2 is dood maar nog niet begraven…

De voorbije dagen deden er geruchten de ronde dat Days Gone 2 mogelijk in ontwikkeling zou zijn. Iets waar wij ook wel zin in hadden. Maar deze geruchten kan je nu (deels) begraven…

Sony Bend, de ontwikkelaars van Days Gone, deden recent een pitch bij Sony voor een mogelijke sequel, maar Sony ging daar niet op in. Volgens business website Bloomberg kreeg Sony Bend de opdracht van het moederbedrijf om een nieuwe Uncharted-titel te producen, en dit onder toezicht van Naughty Dog. Wat best logisch klinkt als je weet dat ze bij Naughty Dog ook bezig zijn aan een remake van The Last of Us.

Blijkbaar heeft Sony volgens hetzelfde Bloomberg-rapport dus een team uit de studio toegewezen om de nieuwe Uncharted-game te ontwikkelen onder toezicht van Naughty Dog, terwijl een tweede team van Sony Bend vervolgens samenwerkt met Naughty Dog om aan een multiplayer-game te werken.

Als reactie op deze beweringen nam Jeff Ross, regisseur van Days Gone, deel aan een interview met mede-Sony-veteraan David Jaffe. Toen Ross de vraag gesteld werd hoe dat in zijn werk ging antwoordde hij simpelweg: ” Never say never to anything, it’s just… maybe not right now.” Het volledige gesprek kan je hieronder bekijken.

Days Gone komt nog wel naar pc deze lente en is ook een van de gratis PS Plus-games voor april. Maar een sequel is dus niet voor meteen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: