fbpx

Civilization VI krijgt op 22 april nieuwe units en mappen

Vandaag pakt Firaxis uit met een nieuwe video waarin de aankomende veranderingen, aanpassingen en toevoegingen worden uitgelicht die in de april-update, op 22april, naar Civilization VI komen. Deze update is beschikbaar zijn voor iedereen die Civilization VI bezit.

Nu alle Civilization VI – New Frontier Pass-content is uitgebracht, maakt de update van deze maand van de gelegenheid gebruik om bestaande Civilizations te tweaken en ze in lijn te brengen met de nieuwste leiders. Veel van de veranderingen komen voort uit feedback van spelers.

Daarnaast voegt de game-update van april drie gloednieuwe units toe die beschikbaar zijn voor alle beschavingen, twee nieuwe True Start-mappen en een Naval AI-balans die de inzet voor reizen op volle zee verhoogt.

Met meerdere nieuwe leiders en beschavingen die de afgelopen maanden zijn ge├»ntroduceerd, heeft het team een aantal bestaande beschavingen opnieuw bekeken om de balans te waarborgen. Deze omvatten Spanje, Khmer, China, Mapuche, Canada, Georgi├ź en meer.

De update van april voegt drie gloednieuwe units toe voor alle beschavingen – Line Infantry, Man-At-Arms en de veelgevraagde Trebuchet. Omdat iedere unit het tempo van de units op sommige gebieden verandert, heeft het team de kracht van de units over de hele lijn opnieuw onderzocht en verschillende wijzigingen aangebracht. Deze nieuwe units zullen dus aanvoelen als gewichtige upgrades en ze zullen de eerdere gevechtsverschillen gladstrijken.

Voor fans van True Start maps voegt de update van april True Start Mediterranean- en True Start Huge-map toe. De Naval AI heeft ook verbeteringen ondergaan, waarbij de computer beter gebruik maakt van marine-units die leiden tot interessantere keuzes rond het uitbouwen van je vloot en oorlogsvoering.

De game-update van april is de laatste van vele gratis updates die deel uitmaakten van de algemene content roadmap voor Civilization VI – New Frontier Pass en is beschikbaar voor iedereen die het spel bezit.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d