fbpx

Ook dit jaar wordt er gekoerst in Tour de France 2021 en Pro Cycling Manager 2021

Het zijn barre tijden voor de wielerliefhebbers. Paris-Roubaix, een van mijn favoriete koersen werd weer geannuleerd, en andere grote namen zoals de Ronde van Vlaanderen of Milaan – San Remo zijn te beleven zonder publiek. Gelukkig bestaat er nog zoiets als virtuele koersen, want die gaan gewoon door, corona of geen corona dedju!

Nacon en Cyanide kondigen aan dat we ook dit jaar kunnen rekenen op twee nieuwe games in hun Tour de France- en Pro Cycling Manager-reeks.

En we mogen als Belgische wielerfans dubbel fier zijn, want niemand minder dan Wout Van Aert zal op de cover pronken van Tour De France 2021!

Pro Cycling Manager 2021 is de enige wielrensimulatie-game die management en racen in realtime combineert. Spelers moeten als managers de wielrenners in hun team rekruteren, trainen en naar de top van de klassementen leiden. Dit nieuwe deel bouwt voort op Cyanide’s enorme expertise en laat je deelnemen aan 260 races, inclusief alle 21 officiële etappes van de Tour de France 2021, voor een totaal van 700 etappes. De game is verrijkt met vele nieuwe features, inclusief:

  • Toevoeging Europese kampioenschappen en nationale teams
  • Verbeterde AI, met name het gedrag in pelotons
  • Realistischere weerseffecten die van invloed zijn op vermoeidheid en prestaties van wielrennersHelmen, frames en wielen van topmerken zijn in de game opgenomen voor nog meer realisme

Tour de France 2021 biedt een getrouwe versie van de nieuwe route die dit jaar in Bretagne begint en werpt de speler midden in het peloton als wielrenner van één van de beste Tour de France-teams.

Pas je strategie aan om je doelstellingen te halen: ontsnap vroeg om de groene trui te halen, word de beste klimmer in de bergetappes, of bewaar je energie voor de laatste sprint van de dag om de iconische gele trui te veroveren.

Tour de France 2021 is verrijkt met vele verbeteringen en nieuwe features, inclusief: 

  • De officiële route van de Tour de France 2021
  • De My Tour-mode is opnieuw ontworpen, met meer aanpassingsopties en 89 etappes
  • Een nieuw herstelsysteem voor extra realisme
  • Realistischer pelotongedrag
  • Uitrusting en onderdelen van meer verschillende, officiële merken

Tour de France 2021 verschijnt op 3 juni 2021 voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en pc. Pro Cycling Manager 2021 verschijnt op 3 juni 2021, alleen voor pc.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: