fbpx

Angelina Jolie staat voor hete vuren in Those Who Wish Me Dead-trailer

Hier komt ie: een paar jaar geleden was ik stapelverliefd op Angelina Jolie. Ze schitterde, toch voor mij als Lara Croft in de Tomb Raider-films, en ook in de actieprent Wanted, waarvan later trouwens ook een game verscheen. Ook in de actiethriller Those Who Wish Me Dead komt ze voor hete vuren te staan, letterlijk…

We voegen daar meteen ook aan toe dat Jon Bernthal een van de hoofdrollen vertolkt, en deze kerel hoef je als gamer te kennen van Ghost Recon Breakpoint waarin hij de slechterik speelt.

Deze film speelt zich af in Montana waar een hevige bosbrand woedt. Alsof dat nog niet erg genoeg is, is er een jonge moordgetuige (Finn Little) die te maken krijgt met twee moordenaars.

Angelina Jolie kruipt dan weer in de rol van survival experte die de jongen moet beschermen, dit zowel tegen de zware bosbrand als de twee moordenaars.

Ow, en mijn liefde voor Angelina Jolie? Tja dat was voor ik Jennifer Aniston leerde kennen…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: