fbpx

Mini-Pufts zetten supermarkt op stelten in eerste Ghostbusters: Afterlife-video

Wanneer er iets vreemds aan de hand is in jouw buurt, wie ga jij dan bellen? En nee, je mama is niet het juiste antwoord!

Het enige juiste antwoord is de Ghostbusters natuurlijk. Iedereen die ook maar een beetje liefde heeft voor de Ghostbusters-saga, en dat hebben we toch allemaal, is razend benieuwd naar deze Ghostbusters: Afterlife.

Vandaag deelt Sony Pictures een eerste fragment van de nieuwe Ghostbusters-prent, en dat zal voor velen een flashback betekenen naar het origineel. Op deze beelden herkennen we namelijk de Mini-Pufts, en dat zijn, helemaal juist, kleine versies van de Stay Puft Marshmallow Man uit de originele Ghostbusters-film.

En voor hen die het niet zouden weten, er verschenen in de loop der jaren ook heel wat Ghostbusters-films, de ene al beter dan de andere. Maar als je fan bent, zeker het spelen waard.

Wedden dat we op de eerstvolgende FACTS-beurs weer heel wat extra Ghostbusters gaan zien? Ik verkleed me alvast als spook om hen te pesten…

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: