Aankomende Uncharted film opnieuw met een week uitgesteld

Het is al de tweede keer dit jaar dat de film met slecht nieuws naar buiten moet komen, nadat de release eerder al werd uitgesteld.

De film, met Tom Holland in de hoofdrol, heeft hierdoor momenteel een releasedatum op 18 februari 2022, in plaats van 11 februari 2022. De plannen voor de film liggen echter al op tafel sinds 2008, maar sindsdien heeft de productie enkele onoverkomelijke tegenslagen gekend. En nu wordt dus ook de release voor een tweede keer uitgesteld. Oorspronkelijk zou de game op 16 juli 2021 zijn uitgebracht, maar hier gooide het Coronavirus ongetwijfeld wat roet in het eten, waardoor de release werd verschoven naar begin 2022. Nu wordt die release dus nogmaals uitgesteld.

De film is gebaseerd op Uncharted: Drake’s Fortune; de eerste game van de franchise, waarin Tom Holland de rol van Nathan Drake zal vertolken. Eveneens maken Mark Wahlberg (als Victor Sullivan) en Sophia Ali (als Chloe Frazer) hun intrede in de film. Antonio Banderas zou ook meespelen, maar zijn rol is nog niet verder verduidelijkt.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

2 gedachten over “Aankomende Uncharted film opnieuw met een week uitgesteld

  1. Mss heeft de release van Space Jam er ook mee te maken 😉 Deze zal immers immens populair zijn

  2. Met alle respect voor Tom Holland, maar hij ziet er te jeugdig uit voor deze rol.

    In het echte leven is dat een zegen, die jonge uitstraling, want dat betekent dat hij er op oudere leeftijd nog jong zal uitzien, maar voor deze rol ziet hij er echt te jong en niet “ruw” genoeg uit.

    Voor mij zou dat al de tweede rol zijn waarvoor hij misplaatst is, want voor iemand die vooral de Spiderman uit de jaren 1970-80-90 comics gewoon is, was zijn uiterlijk echt niet compatibel met Peter Parker uit de comics. Dat geldt trouwens ook voor Andrew Garfield, maar dus zeker voor Tom Holland. De enige goeie filmspiderman qua uiterlijk is Tobey Maguire.

Reacties zijn gesloten.