Basketbalheld LeBron James schittert in eerste Space Jam: A New Legacy-trailer

In 1996 verscheen er een film in de bioscoop waarvan ik serieus onder de indruk was. Nee ik bedoel niet Indepencence Day of The Nutty Professor, ook heel geestige films trouwens. Maar het was een film waarbij twee iconen uit hun eigen wereld samen gezet werden: Bugs Bunny en basketlegende Michael Jordan in Space Jam.

Filmstudio vond het dat het hoog tijd was voor een revival van deze ontzettend populaire film en brengt dit jaar een nieuwe Space Jam-film uit. Niet met de gepensioneerde Michael Jordan, maar met de nieuwe koning van het basketbal: LeBron James.

Wanneer LeBron en zijn zoon verstrikt geraken in een digitale omgeving die overgenomen is door een boosaardige Artificiële Intelligentie, zal hij moeten samenwerken met Bugs Bunny en zijn vrienden om te kunnen ontsnappen uit deze digitale hel. Dit moeten ze doen door te winnen in een basketbalwedstrijd tegen The Goons.

Maar bekijk vooral de trailer, daarin wordt het verhaal een pak duidelijker én krijg je meteen ook een idee van wat je mag verwachten van deze nieuwe Space Jam!

Space Jam: A New Legacy moet, als alles goed gaat, op 14 juli verschijnen in de bioscoop en op streamingdienst HBO Max.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s