fbpx

Basketbalheld LeBron James schittert in eerste Space Jam: A New Legacy-trailer

In 1996 verscheen er een film in de bioscoop waarvan ik serieus onder de indruk was. Nee ik bedoel niet Indepencence Day of The Nutty Professor, ook heel geestige films trouwens. Maar het was een film waarbij twee iconen uit hun eigen wereld samen gezet werden: Bugs Bunny en basketlegende Michael Jordan in Space Jam.

Filmstudio vond het dat het hoog tijd was voor een revival van deze ontzettend populaire film en brengt dit jaar een nieuwe Space Jam-film uit. Niet met de gepensioneerde Michael Jordan, maar met de nieuwe koning van het basketbal: LeBron James.

Wanneer LeBron en zijn zoon verstrikt geraken in een digitale omgeving die overgenomen is door een boosaardige Artificiële Intelligentie, zal hij moeten samenwerken met Bugs Bunny en zijn vrienden om te kunnen ontsnappen uit deze digitale hel. Dit moeten ze doen door te winnen in een basketbalwedstrijd tegen The Goons.

Maar bekijk vooral de trailer, daarin wordt het verhaal een pak duidelijker én krijg je meteen ook een idee van wat je mag verwachten van deze nieuwe Space Jam!

Space Jam: A New Legacy moet, als alles goed gaat, op 14 juli verschijnen in de bioscoop en op streamingdienst HBO Max.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: