LEGO Star Wars: The Skywalker Saga opnieuw uitgesteld

Geen goed nieuws vandaag voor de fans van LEGO en Star Wars, want ontwikkelaar TT Games heeft het ambitieuze The Skywalker Saga opnieuw uitgesteld.

De game had initieel eind vorig jaar al moeten verschijnen, maar de release werd toen een eerste keer uitgesteld naar de lente van 2021. En nu wordt LEGO Star Wars: The Skywalker Saga voor een onbepaalde tijd uitgesteld. Al hoopt de ontwikkelaar binnenkort wel met meer informatie te kunnen komen.

Als reden van het uitstel geeft TT Games in een Twitter-bericht mee dat ze meer tijd nodig hebben om de game naar het gewenste niveau te krijgen. The Skywalker Saga laat ons spelen in alle negen Star Wars-film die het verhaal vertellen van Luke Skywalker en zijn familie. De game zou ons als speler ook meer vrijheid moeten geven en beschikken over een open wereld waarin heel wat te vinden zal zijn. Ook een aangepast gevechtssysteem staat op het menu.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.