fbpx

Marvel Studios pakt uit met nieuwe Black Widow-trailer

Black Widow

Goed nieuws voor de fans van superheldin Black Widow. Later dit jaar moet de gelijknamige film releasen en dus hebben zij weer iets om naar uit te kijken. Als aperitief serveert de studio alvast een nieuwe trailer om ons warm te maken voor de film.

Black Widow wordt de 24ste film uit het Marvel Cinematic Universe en centraal staat uiteraard Natasha Romanoff, ook bekend als Black Widow. In deze actievolle spionagethriller wordt Natasha Romanoff geconfronteerd met de duistere delen van haar leven, wanneer een gevaarlijke samenzwering ontstaat die verband houdt met haar verleden.

Achtervolgd door een kracht die zich niet laat tegenhouden om haar uit te schakelen, moet Natasha omgaan met haar geschiedenis als spion en de verbroken relaties die in haar kielzog zijn achtergelaten, lang voordat ze een Avenger werd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: