fbpx

Nieuwe The Witcher S2-video bevestigt dat opnames zijn afgerond

Er is nog hoop in bange dagen, en dus ook in tijden van corona. De opnames van het tweede seizoen van The Witcher liepen immers vertraging op door het virus dat ons nu al maanden in zijn greep heeft. Maar net zoals in de games laat Geralt of Rivia zich niet tegenhouden door een of ander virus.

Getuige hiervan dus het feit dat de opnames voor het tweede seizoen zijn afgerond. Dat heeft Netflix zelf bevestigd, tezamen met de release van een nieuwe video waarin de studio ons een blik achter de schermen gunt van de serie.

Het is trouwens showrunner Lauren Schmidt die ons weet te vertellen dat het tweede seizoen onder andere het Blood of Elves-verhaal (volledige eerste Witcher-roman) verfilmt.

Wanneer we het tweede seizoen van The Witcher te zien zullen krijgen, dat vertelt Lauren jammer genoeg niet.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: