fbpx

GRIT is een gloednieuwe Battle Royale-game in een Wild West-jasje

Er zijn heel wat Battle Royale-games out there maar, correct me if I’m wrong, geen enkele met een Wild West-thema. Daar wil Team GRIT verandering in brengen met GRIT, een gloednieuwe Battle Royale game in een Wild West-thema.

Team GRIT, een nieuwe studio opgericht door een pak veteranen uit de gamesindustrie, kondigt GRIT aan, een gloednieuwe Wild West Battle Royale game waarin je het opneemt tegen 99 andere cowboys en cowgirls in een ultieme showdown.

Deze stad is niet groot genoeg voor ons tweeën, en al zeker niet 100 spelers. Rij of sterf in de ultieme strijd in het Wilde Westen, waar winnen meer is dan echt mikken” lezen we in de omschrijving van deze game.

GRIT neemt je mee naar Wild West-locaties als steden en dorpen, olievelden, de prairie en andere settings die we kennen uit de vele Westerns die we al gezien hebben. Snedige duels, intense shoot-outs en achtervolgingen te paard maken het alleen maar leuker.

Er loopt dit weekend een vroege bètatest via Steam en de officiële website dus check de game eens uit, en probeer hem eens.

Features

Kort samengevat: Wild West Royale – Zadel een betrouwbaar paard en trek de grens over. Vecht tegen 99 andere cowboys, en dit in solo-, duo- en squad-modi.

• Perk-systeem – Zoek naar wapens die all-in pokerhanden maken om speciale perks te krijgen. Verzamel specifieke kaarten om verschillende speelstijlen te creëren. Er zijn voordelen en afwegingen die moeten worden gemaakt, afhankelijk van de kaarten die je verzamelt – ga je all-in op gunslinging, concentreer je je op het herstellen van je wonden na elke schermutseling of zoek je een andere winnende combinatie.

• Rij door het Westen – Creëer een band met je paard en gebruik het als extra inventaris. Paarden helpen je mobiel te blijven, en snel te ontsnappen aan zowel de tegenstanders als de immer kleiner wordende cirkel. Paard kwijt? Steel er dan eentje van een tegenstander.

• Tools o ‘the Trade – Je beschikt over meer dan twintig wapens en een hele reeks cowboy gear om je aan de overwinning te helpen.

• All Aboard – Ga op zoek naar loot en verover een plek in de laatste trein die de stad verlaat. Neem de leiding en gebruik de locomotief om binnen de Battle Royale-cirkel te blijven.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: