fbpx

Final Fantasy XIV Onlines open PS5-bèta start op 13 april

Naast World of Warcraft en The Elder Scrolls Online is er nog een MMORPG die verdomd goed scoort, en dat is namelijk Final Fantasy XIV Online, een MMOJRPG als we die afkorting mogen gebruiken.

Of World of Warcraft ooit naar consoles komt, daar hoeven we ons geen illusies over te maken. The Elder Scrolls Online en FF XIV Online bewijzen nochtans dat het perfect mogelijk is. Getuige hiervan het feit dat beide games speelbaar zijn op pc en console.

Bovendien vernamen we eerder deze week dat The Elder Scrolls Online ook naar next-gen komt, iets wat eerder ook al bevestigd werd voor Final Fantasy XIV Online. Het goede nieuws voor de fans/spelers van deze laatste is dat zij op 13 april aan de slag kunnen met een open bèta. Het ideale moment dus voor nieuwkomers om kennis te maken met het universum, en voor bestaande gamers om zich te vergapen aan de grafische pracht van deze titel van Square Enix.

En dan vergeten we nog de 4K-resolutie, 3D-audio, haptische feedback, snellere laadtijden en superieure framerate tegenover de PS4-versie te vermelden.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: