Apple voegt een pak nieuwe games toe aan het Apple Arcade-abonnement

Wie een Apple-toestel in huis heeft, kreeg ongetwijfeld al reclame te zien van Apple Arcade. Als abonnee van deze dienst krijg je een selectie van games voorgeschoteld in ruil voor een vast bedrag per maand. Het voordeel is dat deze games géén microtransacties bevatten.

In totaal voegde Apple meer dan 30 nieuwe games toe aan Apple Arcade, waardoor de dienst nu meer dan 180 games in de aanbieding heeft. Het spreekt voor zich dat het niet allemaal hoogstaande AAA-games zijn, maar er zitten écht wel wat interessante titels tussen.

Denk bijvoorbeeld aan Fantasian, een RPG die exclusief voor Apple Arcade is ontwikkeld door Final Fantasy-bedenker Hironobu Sakaguchi. Ook sportfans kunnen hun hart ophalen want 2K voegde exclusief NBA 2K21 Arcade Edition toe.

De volledige lijst met games kan je vinden op de website van Apple Arcade. In ruil voor €4,99 per maand krijg je toegang tot al deze games, zonder microtransacties.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

One thought on “Apple voegt een pak nieuwe games toe aan het Apple Arcade-abonnement

  1. Te weinig games voor heel jonge leeftijd in het arcade aanbod. Daar zouden ze er meer van moeten toevoegen, waar het concept zonder microtransacties echt een must is voor ouders.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s