fbpx

The Witcher 3: Wild Hunt doet het pas komend najaar op PS5 en Xbox Series X/S

The Witcher 3

We weten al een klein jaar dat The Witcher 3: Wild Hunt naar de nieuwste generatie consoles komt. Ontwikkelaar CD Projekt Red laat alvast weten dat we deze nieuwe versie niet voor de tweede helft van dit jaar moeten verwachten.

Dat meldt CD Projekt PR manager Radek Grabowski via Twitter. De reden waarom lijkt duidelijk: de Poolse ontwikkelaar houdt wellicht zo veel mogelijk medewerkers vrij om Cyberpunk 2077 op de rails te krijgen.

De new gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt zal beschikbaar zijn als gratis upgrade voor eigenaars van de originele game. De nieuwe uitvoering baant zich een weg naar pc, PlayStation 5 en Xbox Series X/S, waarvoor je hem als stand-alone versie kan kopen. Gezien de upgrade gratis is, zal je wellicht de game nu al ergens in een sale op de kop willen tikken.

Waarom zou je uitkijken naar deze heruitgave van een zes jaar oude game? Eerst en vooral krijg je er meteen alle beschikbare downloadable content bij. Daarnaast krimpen de laadtijden en worden je ogen verwend met ray-traced graphics.

Maar het is nog even wachten geblazen dus. Intussen kunnen we wel de nieuwe 1.2 patch van Cyberpunk 2077 uitgebreid aan de tand voelen. Die werd namelijk net gereleased.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.

%d bloggers liken dit: