fbpx

No Man’s Sky presenteert: Expeditions

Na al die jaren blijft No Man’s Sky nog steeds updates krijgen. Zo is sinds vandaag update 3.3 live. Dit is een gratis upgrade die het Expeditions-concept naar de game brengt, een geheel nieuwe manier om samen met je vrienden de game te verkennen.

Expeditions is een gloednieuwe modus om No Man’s Sky onder handen te nemen. In tegenstelling tot de gewone modus, spawn je in Expeditions samen met enkele andere avonturiers in het NMS-heelal waarna je samen enkele opdrachten afhandelt. Een expeditie wordt vervolgens opgedeeld in verschillende milestones die op hun beurt exclusieve rewards opleveren in de vorm van patches.

Om de komst van de nieuwe modus te vieren gaat er vanaf morgen tot en met 5 april een Twitch Drop-promotie van start waarbij je lekkere loot kan scoren. Check zeker de No Man’s Sky-website voor meer details!

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.

%d bloggers liken dit: