fbpx

“Battlefield 2021 is een kruising tussen Battlefield 3/4 op steroïden en krijgt een nieuwe Battle Royale-modus”

Hoe zou het met Battlefield 2021 zijn? De game is in ontwikkeling, en zou nog dit jaar verschijnen, maar een officiële aankondiging, laat staan een releasedatum, hebben we nog steeds niet gehoord.

Dat laat de bekende leaker Tom Henderson, die het in het verleden een paar keer bij het rechte eind had wat betreft Call of Duty en ook reeds wat correcte info rond Battlefield naar buiten bracht, echter niet aan zijn hart komen.

Hij zou namelijk heel wat informatie gekregen hebben rond Battlefield 2021, de werktitel vermoeden we, dat dus nog dit jaar zou moeten verschijnen. Laat ons er dus een keer aan beginnen.

Volgens Henderson zal de game van dit jaar gewoon door het leven gaan als Battlefield. Het spel neemt ons mee naar een moderne/near future setting, vergelijkbaar met titels als Battlefield 3 en Battlefield 4. Concreet zal de game ongeveer 10 jaar in de toekomst plaatsvinden, dus je kunt high tech wapens en tegenstanders verwachten, inclusief drones en misschien zelfs militaire robots.

Qua verhaal zal de nieuwe Battlefield-campagne blijkbaar coöp aan boord hebben en ligt de focus op een huurling wiens loyaliteit tussen Amerika en Rusland zal schommelen naarmate het spel vordert.

En dan de multiplayer. Hier beweert Henderson dat deze zou spelen als een kruising tussen Battlefield 3 en Battlefield 4 op steroïden. Ook werkt het team aan een Battle Royale-modus die compleet zal verschillen van de Fireteam-modus in Battlefield 5. Spelers kunnen kiezen uit vier verschillende klassen, elk met verschillende skills en vaardigheden, vergelijkbaar met de Perks in Call of Duty.

De game zou aangekondigd worden in mei en de eerste trailer zou volledig cinematic zijn voegt Henderson er tot slot nog aan toe.

Natuurlijk moet je dit alles met een flinke korrel zou nemen want zowel EA als DICE hebben nog niets bevestigd.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d