Disco Elysium: The Final Cut is nu beschikbaar voor consoles en PC aan introductieprijs

Disco Elysium, de RPG-klassieker met een serieuze hoek af, is sinds vandaag verkrijgbaar voor consoles en PC. De originele game verscheen in 2019 en kreeg heel wat lovende kritieken.

Deze verbeterde versie voegt heel wat extra’s toe aan de originele game. Denk daarbij aan extra quests, nieuwe gebieden en personages. Daarnaast werden er meer dan één miljoen woorden ingesproken voor de dialogen. Op de PlayStation 5 is de game speelbaar in 4K met een framerate van 60fps.

Disco Elysium: The Final Cut is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, PC, iOS en Google Stadia. In de verschillende stores krijg je trouwens een introductiekorting van 20%.

De game moet ook op een later moment verschijnen op de Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door Kevin

Kevin draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Hij speelt het liefste games waarin raceauto's en voetballers de hoofdrol spelen, maar is ook altijd te vinden voor een goede action/adventure game.. Hij draagt een warm hart voor Nintendo en Mario, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s