Disco Elysium: The Final Cut is nu beschikbaar voor consoles en PC aan introductieprijs

Disco Elysium The Final Cut

Disco Elysium, de RPG-klassieker met een serieuze hoek af, is sinds vandaag verkrijgbaar voor consoles en PC. De originele game verscheen in 2019 en kreeg heel wat lovende kritieken.

Deze verbeterde versie voegt heel wat extra’s toe aan de originele game. Denk daarbij aan extra quests, nieuwe gebieden en personages. Daarnaast werden er meer dan één miljoen woorden ingesproken voor de dialogen. Op de PlayStation 5 is de game speelbaar in 4K met een framerate van 60fps.

Disco Elysium: The Final Cut is nu beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, PC, iOS en Google Stadia. In de verschillende stores krijg je trouwens een introductiekorting van 20%.

De game moet ook op een later moment verschijnen op de Xbox-consoles en Nintendo Switch.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.