fbpx

Microsoft introduceert twee nieuwe draadloze Xbox-controllers

Om optimaal te genieten van onze games hebben we uiteraard een controller en/of muis en keyboard nodig. En hoe cooler die eruitzien hoe beter natuurlijk. Het is immers altijd plezant, of zelfs stoer, om uit te pakken met je coole controller wanneer je maten langskomen om te gamen. Met de nieuwe draadloze Xbox-controllers zal je alvast scoren…

Vandaag introduceert Microsoft twee nieuwe Xbox Wireless controllers, namelijk Electric Volt en Daystrike Camo Special Edition. Klinkt alvast cool, en stoer!

De Xbox Wireless controller – Electric Volt brengt een energiek, geel kleurenthema dat nog niet bij eerdere Xbox hardware te zien was en is vergelijkbaar met Microsofts opvallende Shock Blue- en Pulse Red controllers.

De Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is de derde editie in de Camo-serie en de eerste van de nieuwe generatie gaming, met een unieke lifestyle twist met een palet van dieprode, grijze en zwarte tinten.

Beide controllers bevatten Post Consumer Recyclable (PCR) materialen als onderdeel van Microsofts toewijding om duurzamer te worden gedurende de levenscyclus van Xbox-producten, en hun ontwerpen zijn vanaf 21 april te vinden in de Xbox Gear Shop als onderdeel van de Xbox Icon Collection.

De Xbox Wireless controller – Electric Volt is vanaf 27 april beschikbaar en de Xbox Wireless controller – Daystrike Camo Special Edition is vanaf 4 mei verkrijgbaar. Beide controllers kunnen worden gekocht bij geselecteerde retailers, waaronder de Microsoft Store.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: