fbpx

Call of Duty 2021 zou als titel Call of Duty WWII: Vanguard krijgen

Terwijl wij ons nog volop amuseren met Call of Duty Cold War wordt er bij Activision al druk nagedacht en gewerkt aan een nieuwe Call of Duty voor 2021. Volgens bepaalde bronnen zou deze door het leven gaan als Call of Duty WWII: Vanguard.

Het ziet er dus naar uit dat ontwikkelaar Sledghammer Games, die dit jaar aan de beurt is, ons terugvoert naar de Tweede Wereldoorlog. Wat op zich niet ondenkbaar is aangezien deze studio ook achter het in 2017 verschenen Call of Duty: WWII zat.

Deze berichten komen van bepaalde bronnen die in gesprek waren met ModernWarzone. Zij lieten wel verstaan dat Vanguard een voorlopige werktitel zou kunnen zijn, en dat het best mogelijk is dat deze titel nog aangepast kan worden. Voorlopig houden zowel Activision als Sledgehammer de lippen stijf op mekaar, maar eens de bal aan het rollen gaat…

Hou er echter ook rekening mee dat Victor_Z, een leaker die het eerder reeds juist had, een tijdje geleden aangaf dat Call of Duty opnieuw een WOII-tintje zou krijgen. Toeval?

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: