fbpx

Fall Guys: Ultimate Knockout Season 4 nu beschikbaar

De hitgame van vorige zomer is nog steeds ontzettend populair en daarom knalt volgende week maandag het vierde seizoen van Fall Guys: Ultimate Knockout uit de startblokken.

UPDATE: Season 4 is nu beschikbaar.

Het gaat ontwikkelaar Mediatonic voor de wind. Niemand had vorig jaar durven denken dat Fall Guys zo’n fenomeen zou worden als vandaag. Het feit dat de game tijdelijk gratis te downloaden was via PlayStation Plus, zal daar ook ongetwijfeld aan hebben bijgedragen.

In de voorbije seizoenen werden we onder andere al terug gekatapulteerd naar de tijd van de ridders en jonkvrouwen. Nu stuurt Mediatonic ons vooruit in de tijd, want we trekken naar de futuristische toekomst in het jaar 4041 waar er meer dan voldoende neon en fluo lijkt te zijn.

Op het einde van de aankondigingstrailer wordt er zelfs gehint naar die andere hit: Among Us. Zou er een samenwerking in de maak zijn!?

Het vierde seizoen van Fall Guys: Ultimate Knockout start op maandag 22 maart en zal speelbaar zijn op PC, PlayStation 4 en PlayStation 5 via backwards compatibility. Over enkele maanden zou de game ook op de Xbox-consoles én Nintendo Switch moeten verschijnen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: