fbpx

The Outlaw Pass No. 5 is nu beschikbaar in Red Dead Online

Red Dead Online-spelers mogen hun paard weer van stal halen, hun pistolen opblinken en het avontuur tegemoet rijden. Er is met de release van de nieuwe Outlaw Pass immers weer werk aan de winkel.

The Outlaw Pass No. 5 is nu beschikbaar in Red Dead Online, met een groot aantal nieuwe Beloningen die spelers kunnen ontgrendelen in 80 Club Ranks, waaronder: een nieuw hondenmaatje, kleding, kampitems, Moonshine Shack-decor en meer.

Bovendien ontvangen spelers die hun Outlaw Pass vóór 23 maart upgraden een korting van 10 Gold Bars, waarmee ze hun aankoop volledig kunnen terugverdienen.

En er wacht deze week ook een hele reeks inloggeschenken, bonussen, XP-boosts en kortingen:

 • Dubbele Beloningen bij alle Free Roam Missions, of het nu Sadie Adler, Hamish of een andere Stranger op de kaart is, plus driedubbel XP voor het opruimen van Gang Hideouts
 • Een gratis Legendary Ghost Panther Sample voor alle Naturalists die deze week inloggen, te leveren aan Harriet Davenport voor Naturalist XP en RDO$
 • Inloggeschenken voor Traders: 2 Rewards voor elk 25 Trader Goods
 • Inloggeschenken voor Moonshiners: 5 gratis Mash Refills en een aanbieding die goed is voor 30% korting op een Novice of Promising Moonshiner-item, plus Moonshine Shack-verhuiskosten worden kwijtgescholden
 • Een aanbieding voor 30% korting op een Established of Distinguished Role Item voor het voltooien van een Trader of Moonshine Sale
 • Inloggeschenken voor Collectors: 5 American Wildflowers voor het spelen deze week
 • Nieuwe kortingen: 40% korting op de Refined Binoculars, het Wilderness Camp, Moonshine Still Upgrades en op alle Trading Wagons (behalve de Hunting Wagon), plus 30% korting op de kosten van alle Role Outfits en Hats
 • Tijdelijk terugkerende kleding: de Fernwater Coat, Hopeman Vest, Morning Tail Coat, Strickland Boots, Vaquero Baroque Spurs, Squat Stovepipe Top Hat, Hitched Skirt, Concho Pants, en de Gardenia Hat
 • Nieuwe Prime Gaming-kortingen: spelers die vóór 12 april verbinding maken met Prime Gaming, ontvangen een aanbieding van 40% korting op elk Saddle, plus 30% korting op selecte Multi-Class Horses en selecte Horse Care Pamphlets van de Fence
 • Lopende Prime Gaming-voordelen: Rewards voor een gratis Bounty Hunter License, een Award voor de Trimmed Amethyst Bounty Wagon Livery voor alle spelers die hun Social Club-accounts verbinden met Prime Gaming
 • Nieuwe Wheeler, Rawson & Co. Club Rank Rewards te ontgrendelen voor alle spelers, inclusief: Weapon modifications, een gratis Ability Card, voorraadaanvullingen voor munitie, Moonshine Mash Refills, RDO$ en meer

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: