fbpx

Nieuw seizoen van Fortnite introduceert onder andere wilde dieren, Neymar en Lara Croft

Dat Fortnite, de battle royale game van Epic Games, tot op de dag van vandaag nog razend populair is, bewijzen de dagelijkse spelersaantallen. Ook ik ben ondertussen overstag en speel dagelijks een paar potje samen met mijn zoon en dochter.

Het nieuwe seizoen heeft de naam Primal meegekregen en vindt onmiddellijk na de Zero Crisis Finale plaats dat het vijfde seizoen afsloot. Wat betreft de map wordt er nu een prehistorisch gedeelte geïntroduceerd.

Hier, en op andere plaatsten van het eiland, zijn nu een heleboel verschillende dieren te vinden zoals onder andere wolven en everzwijnen. Het coole is dat je op deze dieren kan jagen en daarmee dan nieuwe wapens maken met de nieuwe crafting mechanic.

Wanneer je Fortnite straks voor de eerste keer terug opstart, zal je een korte single-player missie moeten voltooien waarin je Agent Jonesy moet bijstaan om de wereld te redden.

Wanneer je de Battle Pass aanschaft zal je opnieuw in staat zijn om een pak nieuwe skins kunnen unlocken. Diegene die nu al werden aangekondigd zijn niet de minste. Zo doet de legendarische Lara Croft haar intrede, naast de Braziliaanse voetbalster Neymar.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: