fbpx

Assassin’s Creed Valhalla-update bevat transmog, nieuwe skills en Ostara-festival

Nu we net vernomen hebben dat naast Graspop ook Rock Werchter verschuift naar 2022 moeten we als gamer en festivalfan meer en meer ons geluk in videogames zoeken. Wat betreft Assassin’s Creed Valhalla en festivals zitten we alvast goed.

De nieuwste Valhalla-update die nu beschikbaar is voegt een heleboel coole extra’s toe aan Ubisofts Vikingspel, en eentje daarvan in het bijzonder maakt de fans heel blij, namelijk transmog, of de mogelijkheid om het uiterlijk van je gear en wapens te veranderen. Sowieso al een coole feature in World of Warcraft die ik vaak gebruik, want iedereen wil er toch op zijn best uitzien in videogames?

Vanaf vandaag 16 maart kan je hiervoor terecht bij de smidse van Gunnar in Ravensthorpe, en hij zal je uitrusting en wapenuiterlijk graag veranderen voor 50 zilver. Artikelen die je wijzigt, worden in je inventaris aangeduid met een sterretje.

Maar er is meer dan alleen transmog. Zo kan je rekenen op twee nieuwe skills, namelijk Fearless Leaper, een sprongaanval met een hoge AOE, en Raven’s Loot, die je raaf toelaat loot op te pikken van tegenstanders die je hebt afgemaakt met je ranged attacks.

En over festivals gesproken, het is weer feest in Valhalla. Van 18 maart tot en met 8 april kan je helemaal uit de bol gaan op Ostara, een heidens festival om de start van de lente te vieren. Er zijn opnieuw heel wat activiteiten te doen, en er vallen weer rewards en extra inkomsten te rapen.

Kattenliefhebbers zullen dan weer opmerken dat er meer katten door de straten van Londen dwalen, avonturiers kunnen rekenen op meer world events, en zo is er voor iedereen wel iets te vinden in deze nieuwe update.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: