fbpx

Animal Crossing: New Horizons viert zijn eerste verjaardag met gratis update

Voor veel mensen was Animal Crossing: New Horizons vorig jaar dé metgezel om de eerste grote lockdown door te komen. De timing zal zeker een rol gespeeld hebben, want de game verscheen op 20 maart 2020, exact een week na de start van onze Belgische lockdown.

Waarmee ik niet wil zeggen dat de game onterecht zo populair was, want zelf heb ik de game toen ook regelmatig opgezet. Ondertussen zijn het vooral mijn kinderen die af en toe terugkeren naar mijn onbewoond eiland, maar de nieuwe update zou er wel eens voor kunnen zorgen dat ik me snel terug thuis zal voelen op Runobo.

De nieuwe update voor Animal Crossing: New Horizons krijgen we nu donderdag, 18 maart, gratis voorgeschoteld en bevat een heleboel lekkers zoals een pak nieuwe items en nieuwe bewoners in het Sanrio-thema voor je eiland.

De grootste nieuwigheid zijn volgens mij de update voor de ‘Eigen ontwerp’-app voor je NookPhone. Want je krijgt niet één, maar twee update die je kan oppikken van het NookStation. De eerste update geeft je de mogelijkheid om vlaggen en paraplu’s te customisen, bied je vier nieuwe speciale ontwerpstijlen en geeft je 100 extra plekken om je creaties te bewaren. De tweede update zorgt ervoor dat het uitwisselpunt voor je ontwerpen niet langer in de winkel van de Zusje Able ligt, maar direct beschikbaar is in de app ‘Eigen ontwerp’.

En bij een verjaardag hoort er natuurlijk ook een verjaardagstaart! Iedereen krijgt daarom een verjaardagstaart opgestuurd die je kan terugvinden in je brievenbus. Log daarom zeker in op 20 maart, want dat is de dag waarop Animal Crossing: New Horizons zijn eerste verjaardag viert.

Maar dat is nog niet alles. Er komt vanaf 24 maart een nieuwe manier waarop je je eiland met de wereld kunt delen! De Eilandpromotor van Animal Crossing: New Horizons is een speciale website waarop je video’s en foto’s uit de game kan uploaden om zo een speciale reisvideo te maken van je eiland.

De Eilandpromotor zal slechts tijdelijk beschikbaar zijn, naar alle waarschijnlijkheid tot het eind van dit jaar. Nintendo zal daar op een later tijdstip meer over communiceren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Animal Crossing: New Horizons viert zijn eerste verjaardag met gratis update'

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: