fbpx

De Benidorm Bastards achterna in Just Die Already

Aangezien ik de oudste ben van de hele bende hier, mag ik me stilaan voorbereiden op mijn toekomstige rol als Benidorm Bastard. Je weet wel, die oudjes die niets liever doen dan grappen en grollen uithalen met de jeugd, en als het even kan ook nog eens de boel op stelten zetten.

Dankzij de pas aangekondigde PS4-game Just Die Already kan ik me alvast voorbereiden op mijn rol als gepensioneerde plaaggeest. Ik krijg namelijk een open spelwereld aangeboden waarin ik lekker uit de bol kan gaan en al even lekker chaos kan schoppen. Waarom ik dat zou doen? Wel om een plaats te veroveren in een prestigieus bejaardentehuis.

Voetgangers en autobestuurders pesten? Check! Met scheten smijten? Check! Met salami’s over het straat lopen en toevallige voorbijgangers een worst om de oren geven? Check! Dat alles en nog veel meer grappige toestanden zie je in onderstaande trailer waar vooral de physics een belangrijke rol spelen. Een beetje Goose Game met oudjes? Zou kunnen…

Maar kijk en oordeel zelf, en hou deze game vooral ver weg van je grootouders, het zou ze op ideeën kunnen brengen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: