fbpx

Civilization VI – New Frontier Pass: Portugal Pack verschijnt 25 maart

Civilization wordt door de fans van het strategiegenre nog steeds op handen gedragen. Het is immers nog steeds een van de beste, zoniet de beste, strategietitels die je op pc (en console ondertussen) kan scoren. Aan content alvast geen gebrek want binnenkort krijgen we er weer een heleboel extra’s bij.

Het vijfde en laatste DLC-pakket in de Civilization VI – New Frontier Pass, genaamd Portugal Pack, verschijnt donderdag 25 maart. Het Portugal Pack is beschikbaar voor iedereen die de Civilization VI – New Frontier Pass bezit of kan afzonderlijk worden aangeschaft voor 4,99 euro.

Het Portugal Pack bevat een nieuwe leider en civilization, de nieuwe optionele gamemodus Zombie Defense, de Torre de Belém en de Etemenanki als twee nieuwe World Wonders en een nieuw Wetlands map script.

In Zombie Defense komen de doden weer tot leven en vormen ze een steeds grotere bedreiging voor de civilizations. Iedere unit die tijdens een gevecht wordt gedood krijgt de kans op het slagveld te herrijzen als zombie die de dichtstbijzijnde non-zombie zal achtervolgen en aanvallen. De non-zombie-units die dit niet overleven en succesvol worden vermoord zullen zelf ook als zombie terugkeren. Nieuwe valstrik- en barricade-verbeteringen brengen schade aan vijandige units die erdoorheen of erlangs komen.

Deze kunnen worden gebouwd op grond die je bezit of op neutraal terrein. Daarnaast kunnen spelers twee city projects bouwen die ze in staat stellen om tijdelijk zombies te controleren die zich binnen hun stadsgrenzen bevinden. Zo kunnen ze de zombies aansturen om vijandige units aan te vallen of de stad te doen verlaten. Een andere optie is de “Zombie Defense” spionage operatie waarmee je kunt proberen zombies te laten spawnen op bewerkte tegels in de stad van een andere speler.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: