fbpx

We Were Here Forever, het volgende hoofdstuk in de populaire horrorserie, verschijnt later dit jaar

Het originele We Were Here was een leuke en originele puzzelgame. Wat is er immers plezanter dan in een creepy kasteel ronddwalen en puzzels oplossen om aan de gruwelen te ontsnappen? Inderdaad, nog meer mysterieuze en onheilspellende kastelen natuurlijk…

Sinds de gratis release van de originele game volgden nog twee games in de serie, namelijk We Were Here Too en We Were Here Together. Fans van de serie mogen alvast een vreugdedansje placeren want de Nederlandse studio Total Mayhem Games heeft het volgende hoofdstuk officieel aangekondigd, namelijk We Were Here Forever.

We Were Here Forever neemt je mee naar het lugubere Castle Rock, waar je ontwaakt binnen de donkere, koude en onheilspellende muren. Jij en je coöp-partner kunnen enkel communiceren via een walkietalkie, en moeten vooral samenwerken om de vele mysteries te ontrafelen en je weg naar buiten te vinden. Hoe ben je hier gekomen? Welke geheimen schuilen er binnen de muren van Castle Rock? En hoe ga je al die puzzels aanpakken?

Net als bij de voorgaande games kun je ook in deze opvolger hetzelfde niveau van moeilijke puzzels en uitdagende situaties verwachten. Hoewel je in paniek kunt raken als je begint te bevriezen, zal We Were Here Forever je dwingen kalm te blijven zodat je informatie kan doorgeven aan je vriend zodat hij je kan redden. Dit alles natuurlijk gedragen door een al even creepy verhaal…

We Were Here Forever verschijnt later dit jaar op pc, PlayStation en Xbox.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: