fbpx

Modder Nhenhophach pakt uit met eerste watergekoelde PlayStation 5

Het modden van pc’s is reeds jaren ingeburgerd in het wereldje van pc-gamers. Zelf zou ik er niet durven aan te beginnen, laat staan dat ik weet hoe ik er moet aan beginnen. Gelukkig zijn er mensen zoals Nhenhophach die wel degelijk weten waar ze mee bezig zijn, en uitpakken met straffe mods, in dit geval dus een watergekoelde PlayStation 5.

Nhenhophach van Modding Cafe is er dus als eerste in geslaagd om uit te pakken met een watergekoelde PlayStation 5 en het ziet er verdomd cool uit ook als je het ons vraagt.  In onderstaande video laat Nhenhophach zien hoe hij de PS5 uit elkaar haalt en voorziet van een custom loop, waterblok en een volledig nieuwe behuizing.

Hij is trouwens niet van plan van het hierbij te laten zegt hij: “Dit is pas de allereerste versie van een watergekoelde PS5, er zullen meer versies komen. We blijven ons voorbereiden op een commerciële versie en zijn klaar om de watergekoelde PS5 te integreren in een van onze volgende pc-builds.”

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: