fbpx

Before Your Eyes laat je toe een game te doorlopen door te knipperen

Deze revolutionaire game is letterlijk een eye-opener te noemen.

Before Your Eyes is de nieuwste game van ontwikkelaar GoodByeWorld, waarbij je gezichtsorganen van cruciaal belang zullen blijken. De game laat je toe om, vanuit het standpunt van een recent overledene, enkele cruciale herinneringen vanuit je leven opnieuw te beleven, gaande van het prille begin tot het moment net voor je onvermijdelijke einde.

Zo zal het mogelijk zijn om je kindertijd, pubertijd en andere mijlpaalmomenten van je leven te kunnen herbeleven, waarbij visuele cues aanwezig zullen zijn waardoor communicatie met je ogen mogelijk wordt. Deze herinneringen zullen echter direct in rook opgaan van zodra je je ogen sluit; het is dus letterlijk try-not-to-blink gameplay, die je webcam gebruikt om je oogbewegingen te registreren.

Bij het herbeleven van je herinneringen zal het mogelijk zijn om de uitkomst ervan te beïnvloeden, al zijn de ontwikkelaars er natuurlijk van op de hoogte dat niemand in staat is om zijn ogen permanent open te houden.

Before Your Eyes staat momenteel gepland op 8 april en zal beschikbaar zijn op PC via Steam.

Gepubliceerd door Luca

Al sinds zijn pre-tienerjaren is deze kerel gefascineerd door games en al het moois wat deze onuitputtelijke wereld te bieden heeft. Begonnen met games als RollerCoaster Tycoon, The Sims en Ratchet & Clank, verder doorgerold naar shooters als COD, en uiteindelijk terechtgekomen bij verschillende ARPG's. Er zijn maar weinig games die hij nog niet op zijn conto heeft staan, waarbij de PS5 tegenwoordig bekend staat als 'zijn' speeldomein. Al is er echter één reeks die zijn hart ongecontroleerd sneller doet slaan, met name 'The Souls Series'. Altijd bereikbaar voor tips & tricks indien je blijft worstelen met die ene onverslaanbare demoon.

%d bloggers liken dit: