fbpx

Panic Button zou pc-sensatie Valheim graag naar Switch porten

Panic Button, de studio achter de Switch-versies van DOOM, DOOM Eternal, Wolfenstein II: The New Colossus en Warframe zou de pc-sensatie van het moment, het Vikingspel Valheim dolgraag naar de Switch porten.

Het Vikingspel Valheim is momenteel de sensatie van het moment op pc, en zowel PlayStation- als Xbox-gamers schreeuwen om een consoleversie zodat ook zij met de game aan de slag kunnen. Of dat er ooit van komt, dat is niet zeker natuurlijk.

Switch-gamers hebben echter een streepje voor omdat Panic Button reeds meerdere games naar hun console geport heeft, en ook omdat Panic Buttons Director of Production, Dan Hernberg, enorm onder de indruk is van de game en er helemaal weg van is.

I’m not sure if this is my “any game pick” but, right now I’m playing way too much Valheim and I would love to port that to Switch”, zegt Panic Buttons Director of Production, Dan Hernberg in een interview met NintendoLife.

Nu hun werk voor de Switch-versie van Apex Legends klaar is, de game is sinds gisteren 9 maart uit, heeft hij meer dan ooit zin om een nieuw project aan te pakken. Dus waarom niet Valheim?

Dat hangt natuurlijk af van Iron Gate, de studio achter Valheim. Valheim is momenteel beschikbaar via Steam op Windows en Linux, en als de vraag groot genoeg is zou er ook een Mac-versie komen. Momenteel hebben ze echter geen plannen om de game op andere platformen uit te brengen, wat echter niet wegneemt dat consoleversies in de toekomst zeker mogelijk zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

%d bloggers liken dit: